Nieuwe modellen van Ford op Frankfurt Motor Show

11/09/2017

De nieuwe Ford EcoSport, de nieuwe Ford Mustang, de Ford Ranger Black Edition en de nieuwe Ford Tourneo Custom people mover worden van 14 tot 24 september getoond tijdens de Frankfurt Motor Show 2017. Ook de complete nieuwe Fiesta-lijn zal in Frankfurt te zien zijn, inclusief de Fiesta Active en de Fiesta ST. Al deze wagens zijn voorlopig nog niet te koop, maar worden in 2018 in de showroom verwacht.

De nieuwe EcoSport

De nieuwe EcoSport, de kleinste SUV in het Ford gamma, heeft niet alleen een nieuwe uitstraling gekregen, hij is straks ook beschikbaar met een sterkere 1,5 liter dieselmotor met Intelligent All Wheel Drive. Het exterieur van de EcoSport doet denken aan dat van de Kuga en de Edge. Prominent aanwezig aan de voorzijde zijn een nieuwe, forse trapezevormige grille en opvallende hoekige koplampen. Daarnaast zijn er meer personalisatie-opties toegevoegd aan de in 12 kleuren beschikbare EcoSport, waaronder contrasterende dakkleuren die doorlopen tot aan de detaillijn van de auto.


Ook het interieur is vernieuwd. De nieuwe voor- en achterstoelen bieden meer comfort en hebben een luxueuze uitstraling. Het prettig aanvoelende materiaal, de gebruiksvriendelijke bedieningselementen en het nieuwe centraal geplaatst 8 inch-aanraakscherm zorgen voor een verbeterde rijervaring. Daarbij is nu ook de interieurverlichting beschikbaar in zeven verschillende kleuren, zodat de inzittenden zelf de verlichting kunnen aanpassen aan de sfeer in de auto. Tenslotte zijn er ook diverse slimme opbergmogelijkheden, waaronder een kofferbakbodem die kan worden verhoogd om toegang te bieden tot verborgen opslagruimte of worden verlaagd om de bagageruimte uit te breiden.

Op de nieuwe EcoSport is uiteraard beschikbaar met allerlei technologie die het rijden fijner en veiliger maken, zoals cruise control met instelbare snelheidsbegrenzer, een achteruitrijcamera, automatisch inschakelende koplampen en ruitenwissers met regensensor.

De Ford Ranger Black Edition

De stoere Ranger Limited wordt op de Frankfurt Motor Show getoond in de nieuwe Black Edition-uitvoering. Van deze uitvoewring zullen slecht 2.500 exemplaren gemaakt worden. Het uiterlijk is volledig zwart, zelfs de grille, strips en velgen. De Black Edition wordt alleen gemaakt met dubbele cabine. De Ford Ranger is de populairste pickup van Europa. Van begin 2017 tot eind juli 2017 werden er al 23.100 verkocht, een stijging van 12,1% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Vragen?

Contacteer ons

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws